PAVEMENT PROD

DESPRE PRODUSE

Societatea noastră produce pavele și borduri vibropresate, folosind tehnologii de ultimă generație. Produsele noastre sunt estetice și funcționale, având avantajul aspectului deosebit, dar păstrând în același timp proprietățile unui produs de calitate:

  • rezistență foarte bună la uzură mecanică și gelevitate
  • colorarea betonului cu pigmenti speciali rezistenti la îmbătrânire
  • refacerea rapidă a suprafețelor pavate după intervenții la rețelele subterane
  • recuperarea integrală la desființarea pavajului
  • permite aerisirea solului și un drenaj eficient

DESPRE PAVEMENT PROD

PAVEMENT PROD, cu experiență încă din 1997, se ocupă cu producția de pavele și borduri vibropresate, fiind prima societate din Dobrogea cu acest profil, iar din 2000 cu productia de tamplarie pvc si confectii inox.

Dispunem de o bază proprie de producție, situată în județul Constanța, localitatea LUMINA, șos.Tulcei, nr. 116.

Recent am achiziționat noi echipamente tehnologice și utilaje de lucru necesare procesului de producție, conform standardelor europene. Linia de producție este una de ultimă generație pentru tehnologia dublu-strat, produsă de firma italiană T-Block, lider în domeniu.

Dovadă a preocupării noastre pentru calitate este implementarea sistemului de management al calității în conformitate cu standardul internațional ISO 9001:2000.

Pentru a asigura controlul tehnic de calitate am contractat un specialist cu atestatare MLPAT și un laborator de încercari atestat MLPAT.

Vă invităm să ne vizitați și să ne contactați oricând – vezi pagina Contact.